BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 7, 2011

untuk seorang AHMAD SAFWAN BIN AHMAD ADIB

yes!!he is my hero:13:

Kali ni entry bukan untuk readers tersayang oke..sorry darlings..hari ni untuk EN.ABG SYG..

Xxxxxxxxxxxxxx

Mesti awk terkejutkan b org buat entry untuk awak..ntah la kadang2 tak semue bende senang di luah mengunakan perkataan yg terkeluar tiap kali kite bercakap...maybe this is the best way i told u everything..bukan niat org nak gaduh nan awak b..it’s almost 5 years b we have been together..bg org it’s take a long time b untuk sampai kan 5 tahun tu..kalau org kawen dah ade 2 anak dah..tak kan lah dalam mase 5 years tu awk tak boleh faham macam mane awek awk ni..macam mane tahap ke’manja’an awek awk ni..org tak mintak awk limpahkan org dengan segunung emas permate..tak mintak awk taburkan duit berguni2..tak mintak awk gadaikan nyawe awk untuk org..org tak mintak jugak awk 24/7 awk untuk layan kerenah org..i need your attention..it’s enough for me kalau awk wish good morning syg and lastly good night..memang tak dinafikan semue perempuan nak kan bf dye se’romantik’ farid kamil dalam cite lagenda budak setan..se’cool’ arron aziz dalam cite nora elena..tp kalau org dah tak boleh dapat macam tu it’s enough for me seorang AHMAD SAFWAN BIN AHMAD ADIB..

Xxxxxxxxxxxxx

Mesti awk ade cakap “eleh..bukan b tak pernah msg awk,pernah ke b tak layan awk baik?”..yes b!pernah! awk pernah layan org baik2 awk pernah treat org macam princess..i’m so happy that time..bile kite dating memang awk treat org baik2..tak bagi org jalan sorang2..even nak pg tengok teady bear pun kene pg negok same2..u’r too sweet b when we are on dating..u always holding my hand and u will never let it go...kadang2 org mintak awk bawak kan coklet untuk org bile awk datang jumpe org...awk mesti bawak..u never dissponted me hubby...even mintak sate pun awk akan datang bawak sate..yeah!that why i love u so much!!tp tu sume org akan rase bile kite jumpe..when we are on dating..after that u are going normal..b org perlu kan perhatian b bukan time kite umpe je..everytime i need it..lagi2 lah kite dah jauh...mungkin kite akan jadi semakin ‘JAUH’..org tak nak bende macam ni jadi kat KITE...org tak kuat kalau awk hilang dr org b...

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx

b...awk pernah tau macam mane syg nye org kat awk..rindu nye org kat awk..perlunye awk dalam hidup org??pernah tak awk amek tau sume tu?kalau awk tak tau org nak bg tau awk sekarang...sayang nye org kat awk macam org sayang nyawe org..kalau awk takde org boleh mati...rindu nye awk kat org sampai satu saat org boleh nampak awk kat skrin computer,sampai kadang2 org boleh terdengar2 suare awk panggil name org, sampai bile org tutup mate org pakai tangan org boleh nampak awk di celah2 jari org..perlu nye awk dalam hidup org macam org perlukan oxygen..setiap saat setiap hari...sekarang awk boleh nampak tak macam mane org perlukan awk dalam hidup org??

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Awk akhir sekali org mintak maaf kalau entry kali ni ade buat awk marah atau terase..org buat entry ni pun sebab org tak mungkin daapat cakap nan awk bende2 ni sume..sekurang2 nye awk bace kan syg?so last from your princess i love u soo mmuchh...need u in my life..i hope it will last for ever and ever...

*p/s::23:sedih....

2 comments:

wanyrezuan said...

hye...i da follow u.. feel free to follow me back...=)

MohdKamal Ismail said...

moga2 berkekalan :D