BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 13, 2011

1000000 CINTA

hye readers,,today i would like to sing,,what??jangan??nanti hujan??!!,, excuse me..ahaha..yela2 aku tak nyanyi...korang la nyanyi..nah hamek kau lagu.. Marshanda-sejuta cinta,,ekceli lagu ni agak jiwang siket,,btw lagu ni best,,more meaning in my life...lirik dye wa cakap lu..tanggkap leleh beb...air mate la bukan hingus oke!,,baiklah aku berhenti membebel...layan ah korang..aku nak majok... :01:..ahahahahaha...



Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Reff:
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Back to Reff: 2x

video


so how??sedih kan?? uwauwauwa..ade 1 part yg aku suke dalam lirik ni...

*Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

sedihkan??hemm..tah lah suke gile lagu ni since first time terdengar... T_T

*P/S : (SUARE ALA2 SEDIH) HAYATILAH......:42:

Thursday, March 10, 2011

kalau lah aku .....


Hye readers,, hari ni nak cite ‘kalau lah aku ade duit’..wahh..macam lah takde duit sngt kan...ahahah..ade la sikit..dalam 50k 50 hinggit..almaklumlah sekarang ni beta kan penanam anggur terhormat..tanam anggur yg takan berbuah2..ahaha...(oke fatehatul stop nagging)

The first thing yg aku nak beli kalau ADE DUIT :

1. KERETA –SUZUKI SWIFT

Wahh..tak beringat kau...ahahaha..yes tu la kereta idaman aku beb...comel macam tuan nye..tp mak aku awal lg dah warning beli kereta yg mahal dan besar mampu di bayar ansuran bulanan nye..contoh :- myvi,viva..lebih kurang la..tak la mahal sangat bulanan nye..kalau aku takde duit mak boleh tolong bayar kan ye tak..logik jugk mak aku ni..ahahaha..


1. LAPPY - APPLE

Yea aku tau korang jerit2 kan..memang la aku ngah pakai vaio..tp aku nak APPLE..bukan tak bersyukur..tp tu lah..perempuankan ade 9 nafsu..so salah 1 nye APPLE LATOP..ayah aku boleh bantai buat lawak..kite g cari kat GIANT je..aku pulak blur..rupe2 nye BUAH APPLE tu...sabar fatehatul..sabar...kepale aku dah berasap je..btw abah,,abah memang lawak :39:

Cantik kan..so readers tolong jangan jeles dengan aku..walaupun aku fakk gile dengan warne pink ni..tp kali ni aku dah terjatuh hati...

NIKKON D3100 @ D7000

Baiklah sekarang aku ngaku...dah terjatuh hati kat bidang potograper ni...bukan ape..gambar yg they all amik pakai dsrl tu cantik sangat..pastu edit pakai photoshop..haven wa cakap lu..boleh berdarah hidung negok..ahaha,,aku kalau negok rase mcm ade buterfly je dalam tummy aku..gile ah!!:31:

HANDBAG – COACH,LV,GUCCI @ PRADA

Waaaaa!!tinggi nye citerase anak pakcik saharil ni..yela sejak bergelar remaja 20-an ni kan..aku pun nak la bergaye..pakai handbag..acehh..ahaha...

Tu je la kot yg aku nak wt mase sekarang ni..tak banyak..tp satu2 hargenye mak dato!!jum lah kite wt add math sikit...ahahaha

Kereta RM 97 000.00

Latop RM 5000

Camera RM 4000

Hand bag RM 3000

JUMLAH RM 109000.00!!!!!!:06:

Mane aku nak cekau duit banyak ni sedangkan dalam purse 100 pun tak sampai..dalam mimpi je lah jawab nye yea cik fatehatul..

*p/s :- tu anggaran je..yg sen2 tak kire lg...sile lah berangan mcm saya!

:03: