BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 13, 2011

1000000 CINTA

hye readers,,today i would like to sing,,what??jangan??nanti hujan??!!,, excuse me..ahaha..yela2 aku tak nyanyi...korang la nyanyi..nah hamek kau lagu.. Marshanda-sejuta cinta,,ekceli lagu ni agak jiwang siket,,btw lagu ni best,,more meaning in my life...lirik dye wa cakap lu..tanggkap leleh beb...air mate la bukan hingus oke!,,baiklah aku berhenti membebel...layan ah korang..aku nak majok... :01:..ahahahahaha...



Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Reff:
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Back to Reff: 2x

video


so how??sedih kan?? uwauwauwa..ade 1 part yg aku suke dalam lirik ni...

*Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

sedihkan??hemm..tah lah suke gile lagu ni since first time terdengar... T_T

*P/S : (SUARE ALA2 SEDIH) HAYATILAH......:42:

0 comments: